// Add the new slick-theme.css if you want the default styling Partner deelname - Loodgieter Brigade
Als beste beoordeeld Als beste beoordeeld
All inclusive tarief All inclusive tarief
Spoed service Spoed service
Vakmanschap Vakmanschap
Altijd dichtbij Altijd dichtbij

Partner deelname

Aanmelden als vakman? – Morgen meer klanten!

Via de Loodgieter Brigade boeken consumenten direct een witgoed reparateur voor een defect aan hun witgoed. Onze formule is heel helder!

 • Geen vaste kosten!
 • Je zit nergens aan vast
 • Reparatie aanvragen zijn allemaal door ons gefilterd
 • Jij bepaalt zelf of je een reparatie wel/niet doet

Loodgieter Brigade is gegarandeerd 100% variabel. Als je geen reparatie aanvragen accepteert dan betaal je ook niets. Dat is wel zo logisch.
Meer weten, vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op!   

   

  Zo werken wij

  1. Meld je aan bij de witgoedbrigade

  Geef ons door hoeveel aanvragen u per dag uit uw regio wilt ontvangen.

  2. Ontvang aanvragen

  Reparatie aanvragen ontvang je per mail en per sms. Accepteer de aanvraag als je de klus wilt aannemen.

  3. Bevestig de reparatie afspraak

  Plan samen met de klant het exacte tijdstip van reparatie in.

  4. Maak de klant happy πŸ˜€

  Alle klanten worden heel happy als het apparaat het weer doet!  Veelgestelde vragen

  Wij regelen ervaren en betrouwbare vakmensen voor alle soorten witgoed reparaties bij mensen thuis of op het bedrijf. Bij ons boekt iemand direct een aangesloten reparateur. Dus geen omslachtige offerte aanvraag website waarbij je moet afwachten of er een reactie komt. Wij werken direct met aantrekkelijke standaard reparatietarieven en 3 maanden garantie op reparaties. Wij verbinden geen telefoontjes door, maar zijn met onze eigen intakebalie 7 dagen per week bereikbaar en filteren alle aanvragen voordat wij deze aan je doorsturen.
  Klussen worden je aangeboden met een ons slimme distributiesysteem Superleads. Bij elke nieuwe aanvraag ontvang je een bericht per sms of email. Het is een kwestie van op 'ja' of 'nee' klikken. Ben je te druk? Dan druk op je gewoon op 'nee' en gaat de klus naar een collega reparateur. Druk je op ja, dan is de klus voor jou en kun je alle gegevens van de aanvrager inzien.
  Loodgieter Brigade doet niet aan vaste kosten. Dus geen abonnementen of ingewikkelde contracten. Je zit nergens aan vast. Wij vragen alleen een vergoeding per doorgestuurde EN geaccepteerde aanvraag. Loodgieter Brigade is namelijk geen doorverbind- of offerte website. Alleen wanneer je een aanvraag ook echt accepteert betaal je een vergoeding aan ons. Dus het is 100% variabel.
  Omdat tegenwoordig de klant van tevoren precies wilt weten waar hij aan toe is. Daarom geldt voor elke aangesloten reparateur een aantrekkelijk vast tarief voor het eerste kwartier en elke 5 minuten daarna. Deze tarieven gelden voor doordeweekse dagen. Wij zijn aan het onderzoeken welke tarieven we kunnen aanbieden voor weekendreparatie op zaterdag. Daarnaast kennen wij nog een opslag voor spoed.
  Nee, zeker niet! Doorgaans hebben mensen daar een hekel aan. Daarom werken wij met ons starttarief van € 69,-. Dat is inclusief voorijkosten, diagnose en eerte 15 minuten reparatie. Ook voor afkeur geldt dit tarief.
  Alleen bij jou in de buurt. Jij bepaalt zelf hoever je wilt rijden voor een reparatie. Je kunt bij ons precies aangeven in welke regio je werkzaam wilt zijn en ik welke niet.
  Voorlopig focussen wij alleen nog op wasmachines, vaatwassers, drogers en koelkasten. In de toekomst zullen wij dit nog verder uitbreiden naar andere witgoed apparaten.
  Afhankelijk van onze afspraken, sturen wij je achteraf een factuur voor alle geaccepteerde aanvragen of betaal je vooraf met een prepaid aanvragen pakket van ons.
  Op twee manieren zoals het nu ook gaat. Of een klant betaalt met cash of met de pin op locatie of de reparateur stuurt achteraf een factuur aan de klant. Dat mag elke reparateur zelf kiezen.
  Wij steken veel energie en tijd in kwaliteit en service. De Loodgieter Brigade heeft een naam op te houden en valt of staat met de kwaliteit en service van de aangesloten reparateurs. Dat is ook de reden dat we vooraf een selectie maken. We benaderen niet elke reparateur om deel te nemen. Meestal komen we ook persoonlijk langs voor een kennismaking. Voor beide partijen is het fijn om elkaar gezien te hebben. Ben je bij ons aangesloten dan mogen klanten (altijd na volledige afronding en betaling van een klus) hun mening geven. Komt de gemiddelde score ver beneden een bepaald niveau of ontvangen wij een klacht, dan nemen wij daarover gelijk contact met je op.
  Dat zou je aan hen moeten vragen. Maar wij krijgen te horen dat de aangesloten reparateurs best wel happy met onze manier van werken zijn. Dat komt vooral omdat wij 7 dagen per week bereikbaar voor klanten zijn. Wij als geen ander het vak van adverteren en online marketing verstaan en daarom kosten besparen. En omdat wij alle aanvragen filteren en jullie geen β€˜onzin’ aanvragen ontvangen. Komt nog eens bij dat wij je bij ons alleen betaalt voor aanvragen die je zelf wilt accepteren. En als onze reparateurs happy zijn, dan zijn wij het ook!

  Bedrijfsgegevens

  Bright Light Company B.V.
  KvK 63735458
  Btw NL855377227B01

  Hoofdkantoor
  Energiestraat 5-D, Naarden

  Openingstijden klantenservice
  Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur

  Contact

  Bel met de Loodgieter Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 82 371 164
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Openingstijden klantenservice
  Maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur
  Klachtenformulier

  Loodgieterbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.
  KvK 63735458

  Bent u loodgietermonteur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!